Top
GezondheidsnieuwsProducten om te proberen

Welke fruitsoorten zijn goed tijdens je dieet?

We weten allemaal dat tijdens een dieet fruit eten goed is. Maar welke fruit soorten zijn dan het best? En welke juist niet? In deze blog kan je daar meer informatie over lezen, zodat je na het lezen van deze blog daar alles over weet.

Afvallen en fruit

Er zijn heel veel fruit soorten, maar een aantal fruit soorten helpen extra bij het verliezen van wat kilootjes aan gewicht. Welke fruit soorten dat zijn vind je hieronder met een uitleg er bij waardoor zij dan zorgen voor het verliezen van de extra kilo’s.

De Citroen

Drink iedere dag een glas lauw water met citroen. De hoeveelheid Kalium in citroen zorgt voor een betere weerstand. Citroen helpt je ook gewicht te verliezen door de stof pectine. Die stof zorgt er voor dat de vezels je hongergevoel doen vergeten. Daarnaast zit citroen boordevol met antioxidanten, die helpen de lever met het scheiden van giftige stoffen. Hierdoor krijgt je spijsvertering een extra impuls.

De Avocado

Avocado is een hele gezonde vrucht. Het heeft misschien wel veel vetten, maar dat zijn juist gezonde vetten. Door die vetten wordt de opname van voeding gestimuleerd en heb je sneller het gevoel dat je vol zit. Maar bovenal is avocado heel erg goed voor je stofwisseling, waardoor je als je rust meer calorieën kan verbranden. Avocado kan je eten op een geroosterde boterham of door een lekkere salade of je zou een heerlijke guacomole kunnen maken.

De kiwi

De kiwi is je beste vriend als je graaf wil afvallen. Een kiwi heeft erg veel positieve eigenschappen die je stofwisseling verbetert. Daarbij heb je minder snel trek in zoetigheid. Eet dus regelmatig kiwi’s. Je kan ze eten bij het ontbijt of je zou hem in een heerlijke fruitsalade kunnen doen. Kiwi is ook lekker gebruiken in je water.

De appel

An apple a day keeps the doctor away, iedereen kent dat gezegde wel. Appels helpen je bij het afvallen. Het zuur in de schil van je appel helpt je met het verbranden van vet. Appels zijn ook nog eens rijk aan vezels en je kunt ze op heel veel manieren gebruiken. Zo zou je zelf een heerlijke appelmoes kunnen maken, of je zou de appel kunnen verwerken in een salade. Maar ook in je water is appel heel erg lekker.

Conclusie

Je hebt kunnen lezen dat fruit dus op verschillende manieren kan bijdragen aan een gezond gewicht en dat je ze op meerdere manieren zou kunnen gebruiken.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *