Top

Een van de merken van maaltijdvervangers is modifast, deze kun je gebruiken bij een modifast dieet. Ze zijn bedoeld om gewicht te verliezen en zijn dus een hulpmiddel bij een dieet. Wanneer je kiest voor het modifast dieet is dit niet een standaardmethode, het bestaat namelijk uit verschillende mogelijkheden. 

Verschillende mogelijkheden

Je kunt ervoor kiezen om je maaltijden compleet te vervangen, maar je kunt ook gedeeltelijk normaal eten. Naast maaltijdvervangers verkoopt modifast ook andere hulpmiddelen. Denk aan modifast pudding, modifast koekjes, modifast shakes of modifast repen. Hier zitten namelijk genoeg voedingsstoffen in waardoor een gewone maaltijd niet meer nodig is. Wanneer je alleen modifast maaltijdvervangers gebruikt en niks anders eet krijg je 500 cal binnen per dag. 

Op deze manier zul je dus snel gewicht gaan verliezen, dit komt door de lage calorie inname en daarom behoort het modifast tot een crashdieet. Modifast geeft ook nog eens geschikte recepten die je online kunt vinden. Je kunt modifast koekjes, modifast puddingen of andere producten online verkrijgen maar je kunt deze tegenwoordig ook vinden bij veel drogisten.

Vier verschillende Modifast diëten

Zoals we al zeiden, zijn er veel verschillende manieren om een modifast dieet te volgen. Je kunt ervoor kiezen om de producten te gebruiken als volledige vervanging van je maaltijden, maar je kunt er dus ook voor kiezen om een aantal maaltijden te vervangen of bijvoorbeeld snacks te halen zoals modifast koekjes.

Het modifast intensieve dieet: dit dieet is één van de meest bekende en de meest gevolgde diëten van modifast. Je vervangt bij dit dieet al je maaltijden door producten van modifast hierdoor wordt je calorie inname enorm laag. Bij het dieet is het doel om binnen 4 weken erg veel gewicht te verliezen.

Het Modifast Protiplus 3.2.2 dieet: Wanneer je deze variant van het dieet volgt, vervang je elke dag een maaltijd. Ook mag je twee gezonde maar wel lichte maaltijden eten, omdat je dit doet is het een stuk makkelijker om een dieet vol te houden. Als je dit dieet volgt verlies je al snel een aantal kilo s.

Het Modifast Snack & Meal dieet: Bij het snack en meal dieet heb je een stuk meer vrijheid om te om de producten te kiezen die jij fijn vindt. Bij dit dieet is het vooral het doel om op een gezond gewicht te blijven of een klein beetje af te vallen.

Het Modifast Snack & Meal dieet: Bij het snack en meal dieet heb je vrijheid om producten te kiezen maar kun je ook gebruik maken van het modifast  Laboratoires dieet,deze variant op het dieet is bedoeld om een probleem op te lossen die specifiek, vet op een bepaalde plek weg haalt. Het biedt verschillende producten aan zodat je op het probleemgebied kunt gaan afvallen.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *